Skip To Main Content

Home

Descarga el Catálogo

Reserva la teva visita

Reserva la teva visita per conèixer en detall el projecte educatiu d'Agora Barcelona International School.  T'esperem!

Més informació

Summer Camp

Descobreix els nostres summer camps, amb activitats adaptades a totes les edats i una àmplia varietat de campaments i serveis. 

Més informació

Residència

Agora Barcelona International Boarding, una residència internacional per al desenvolupament acadèmic i personal.

més informació

Llista Forbes 2024

Agora Barcelona International School, entre els millors col·legis d'Espanya segons la Llista Forbes dels 100 millors col·legis 2024.

Més informació

Agora Barcelona

Liderem la nova generació
d'escoles internacionals

Agora Barcelona International School és un col·legi privat que pertany al grup internacional Globeducate. Es troba a Sant Esteve Sesrovires, a 25 kilòmetres de Barcelona, en un entorn natural que conserva tot el seu valor mediambiental. Es caracteritza per la innovació educativa, l’alt rendiment acadèmic i l’atenció personalitzada de les necessitats de cada alumne. Ofereix el currículum nacional, el Batxillerat Internacional, cicles de Formació Professional i complets programes d’art, música i esports.

Els nostres campus

El col·legi

Agora Barcelona International School és un col·legi situat en Sant Esteve Ses Rovires, amb magnífiques instal·lacions, àmplies i lluminoses dissenyades per a cobrir totes les necessitats dels alumnes per a una formació integral en cadascuna de les etapes educatives.

La residència

Agora Barcelona ofereix un programa de residència escolar per a alumnes entre 12 i 18 anys. A més comptem amb acords amb els principals partners de l'esport per a compaginar la tecnificació esportiva amb els estudis.

Etapes Educatives

Agora Barcelona International School imparteix una formació integral de caràcter internacional: trilingüe, mixta, respectuosa i oberta al diàleg. Ofereix immersió lingüística amb una oferta àmplia de llengües estrangeres i la possibilitat d'estudiar el programa de Batxillerat Internacional o una doble titulació de Formació Professional amb certificació oficial d'anglès. El seu objectiu és formar persones amb afany de superació, compromís social i esperit crític, capaços dassolir lèxit acadèmic i personal.

Educació Infantil

01
Infant School

Educació Primària

02
Primary

Educació Secundària

03
Secondary

Batxillerat Internacional

04
International Baccalaureate

Formació Professional

05
Música
Música

Elements distintius del projecte educatiu

El projecte educatiu d'Agora Barcelona International School es defineix per 5 elements distintius: el Batxillerat Internacional com a model de futur, el multilingüisme, STEAM, l'esport i el compromís de facilitar als nostres alumnes les eines perquè creixin com a ciutadans globals capaços de canviar el món.

IB: Un model de futur

IB: Un modelo de futuro

El Batxillerat Internacional® (IB per les sigles en anglès) proporciona als alumnes un complet i exigent currículum acceptat per les universitats més prestigioses del món. És un model de futur que desenvolupa en els alumnes competències clau per al seu èxit acadèmic, professional i personal, afavorint que assoleixin les metes en un context internacional.

IB: Un model de futur

Multilingüisme

Multilingüisme

Multilingüismo

Preparem els nostres alumnes per a un futur internacional. Oferim un projecte educatiu multilingüe, amb immersió lingüística més enllà de l'anglès, que els permet dominar la seva llengua oficial juntament amb l'anglès, el francès, l'alemany o el xinès. El projecte lingüístic compta amb el mateix nombre de sessions a cadascuna de les llengües vehiculars: castellà i català i anglès. Per completar el programa lingüístic, disposeu d'esdeveniments internacionals, intercanvis i estades a diferents destinacions.

STEAM: Ciències i arts

Música y expresión

L'art i les ciències a través de les competències STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Math) és un enfocament pedagògic que advoca pel treball col·laboratiu i la integració de competències altament relacionades. A Agora Barcelona International School tenen un paper protagonista al nostre projecte educatiu gràcies als acords amb LEGO® Education SPIKE™ Prime o ser un centre vinculat al Conservatori del Liceu de Barcelona.

STEAM: Ciències i arts

Esports i salut

Esports i salut

Deportes y salud

Els esports ajuden a desenvolupar i fomentar valors com ara la perseverança, la superació personal i el treball en equip, potenciant també les habilitats socials. A Agora Barcelona International School inculquem als nostres alumnes la passió per l'esport i els hàbits de vida saludables perquè es converteixin en adults equilibrats físicament i emocionalment.

Shaping the world

Shaping the world

Els nens que comencen l'educació avui es graduaran com a adults joves el 2030. Hem de preparar-los per a treballs i tecnologies que no existeixen avui dia, per resoldre problemes que encara no s'han previst. Hem d'encoratjar els nostres estudiants a agafar les regnes i donar forma al seu propi futur: volem que siguin ciutadans globals capaços de canviar el món.

Shaping the world

Últimes Publicacions

blog

Col·laboracions

Les col·laboracions escolars que duem a terme a Agora Barcelona International School donen al nostre alumnat l'oportunitat d'estar en contacte amb altres persones de tot el món i abordar reptes mediambientals per prendre consciència de com fer-los front.

globalbg

WWF

Més de 31.000 alumnes de tots els col·legis i escoles infantils de Globeducate units per un objectiu comú: preparar les properes generacions per a afrontar els reptes futurs.

Eco-Escoles

El viatge cap a la Bandera Verda. Com a educadors hem de garantir que els joves siguin conscients de la seva responsabilitat d’actuar i canviar el món.

Objectius de Sostenibilitat de l'ONU

El nostre objectiu és educar alumnes compromesos amb el món i els grans reptes que hi ha i hi haurà el dia de demà.