Skip To Main Content

Landing Nav

Breadcrumb

Boarding

Coneix la nostra residència

La nostra residència escolar, per a alumnes de 12 a 18 anys  està situada en el propi recinte del col·legi  i ofereix l'equilibri perfecte de viure en plena naturalesa, en privacitat, amb diversió, en companyonia i tot això en un ambient internacional.

Situada prop de la muntanya de Montserrat, considerada la muntanya més important i significativa de Catalunya, es troba a uns 30 kms de Barcelona.

Sol·licitar informació

Emplena el següent formulari i un membre de l'equip d'admissions es posarà en contacte amb tu per a organitzar una visita a Agora Barcelona International Boarding.

Residència per a estudiants 

Viure a Agora Barcelona International Boarding és una gran oportunitat, no només per al desenvolupament acadèmic, sinó també per al personal. És l'oportunitat de créixer com a persones que tinguin les eines que els permetin ser capaces de canviar el món. Una font d'experiències, vivències i amistats que acompanyaran l’alumne durant tota la vida i li  serviran per fer els primers passos per assolir un futur ple d'èxits.

Els alumnes que vulguin compaginar els estudis amb la tecnificació esportiva tenen a Agora Barcelona International Boarding el millor escenari. Els residents (tant nois com noies) poden, a més de cursar els estudis acadèmics internacionals a l'escola, tecnificar a través dels millors especialistes en esports com: Futbol, Golf, Tennis, Pàdel, Escacs o E-sports. Al mateix Col·legi, gaudim de 40.000 m d'instal·lacions Esportives (camps de futbol, piscina, pista de tennis, pistes de pàdel, poliesportiu, gimnàs, camp de vòlei platja i el camp de golf davant del col·legi, fet que els permet tecnificar en el seu esport preferit sense sortir del recinte escolar.

La nostra Residència

La Residència Escolar d'Agora Barcelona International Boarding és una llar amb un ambient familiar, on acompanyem els nostres residents de la mà dels nostres tutors i educadors per a què segueixin cultivant valors com l'esforç, el treball en equip, la tolerància, la humilitat o el respecte.

La Residència ofereix un escenari ideal per a la convivència en un ambient multicultural, divers, tolerant i obert. S'hi reuneixen noies i nois procedents de diferents països d’arreu del món que s'enriqueixen mútuament aportant els seus costums, la seva manera d'entendre la vida, els seus referents culturals i la seva llengua materna. Els dos idiomes predominants a la nostra residència són l'espanyol i l'anglès.

La residència està decorada sota les pautes de l'art mil·lenari del Fengshui, cosa que aporta, a nivell energètic, estabilitat i calma que es transmet als residents en tots els àmbits.

Les habitacions són àmplies, modernes i plenes de llum natural. Les habitacions són dobles o triples. Cada resident disposa a la pròpia habitació d'un llit amb tauleta de nit, un escriptori, un armari individual, prestatgeries a la paret per a llibres de text, així com un bany privat amb lavabo, inodor i dutxa.

A la residència trobem diferents àrees comunes que faciliten les interaccions entre els residents i genera una sensació de família. Hi ha una zona per estudiar en grup juntament amb àrees per socialitzar i relaxar-se, amb sala de televisió per compartir amb els companys, zona per a jocs de taula, futbolí i zona enjardinada per gaudir del clima Mediterrani.

Tots els àpats són acabats de preparar pels nostres cuiners i servits al menjador de la nostra escola. Posant èmfasi a l'alimentació sana i equilibrada, el nostre xef utilitza productes locals i receptes per a què puguin gaudir de la rica dieta mediterrània. Els estudiants interns gaudeixen de l'esmorzar, el dinar i el sopar cada dia de la setmana.

La jornada comença amb un bon esmorzar al costat dels companys, per gaudir de les primeres classes amb energia. En acabar l'horari de classes i després del berenar, els residents compten amb el suport d’educadors per fer els deures.

El nostre col·legi possibilita a tots els alumnes que desenvolupen una tecnificació esportiva que puguin complir els seus compromisos a altres clubs, a través de la personalització acadèmica. Els programes de tecnificació van dirigits a nens i nens d'entre 10 i 18 anys, aficionats a l'esport i interessats en l'accés a activitats esportives de primer nivell i que vulguin compaginar els estudis amb la possibilitat de practicar esport cada dia, tant dins com fora del recinte escolar.

Modalitats d'allotjament

Full
boarding

Una experiència completa a la residència i al col·legi. Els estudiants tenen l'oportunitat de viure a la residència durant tot el curs, incloent-hi els caps de setmana.

Weekly
boarding

Els estudiants poden gaudir de totes les comoditats que ofereix la residència durant la setmana i després tornar a casa els caps de setmana  per descansar i recarregar energies.

Trimestres académicos

Els estudiants poden triar estar a la residència durant un trimestre acadèmic complet, la qual cosa els permetrà tenir una experiència completa i enriquidora en un període de temps més curt.

Què inclou la residència d’Agora Barcelona