Skip To Main Content

Contacte i Admissions

Per a més informació o si estàs considerant matricular els teus fills a Agora Barcelona International School, t'animem a posar-te en contacte amb nosaltres i fer-te arribar més informació, organitzar una visita o començar el procés d'admissió.

"Nascut i criat a Barcelona, he passat els darrers 6 anys estudiant i treballant als Estats Units. Durant la meva carrera educativa i professional als Estats Units, vaig descobrir com n'és d'important formar part d'un col·legi internacional i ser conscient de totes les oportunitats que brinda per al futur.

Aquí a Agora Barcelona International School combinem l'educació amb l'esport i les activitats extraescolars; igual que el sistema educatiu americà del que em vaig enamorar.

Cada etapa del procés és realment emocionant, per això m'agrada conèixer els alumnes i les famílies incorporar-se en un projecte educatiu tan complet i internacional. També és emocionant veure com es reuneixen estudiants d'orígens tan diferents per crear, explorar, compartir i debatre.

Estaré encantat de rebre'ls personalment i poder acompanyar-vos en aquesta nova aventura."

Alejandro Cordón
Responsable d'Admission

Agora Barcelona International School és un col·legi privat internacional situat en Sant Esteve Ses Rovires, a 25 kilòmetres de Barcelona, en un entorn natural que conserva tot el seu valor mediambiental. El col·legi disposa d'aules àmplies i modernes per a cobrir les necessitats dels alumnes, a més de comptar amb espais específics com un poliesportiu, piscina, o la nostra residència. Descobreix les nostres instal·lacions en el nostre tour virtual.

Visita el nostre tour virtual

On estem