Skip To Main Content

Contacte

Agora Barcelona International School és un col·legi privat internacional que es caracteritza per la innovació educativa, l'alt rendiment acadèmic i l'atenció personalitzada a les necessitats de cada alumne. Ofereix totes les etapes educatives des d´Infantil, el currículum nacional, el Batxillerat Internacional, cicles de Formació Professional d´Esport i Oci i complets programes d´art, música i esports per a una formació integral dels alumnes.

Si vols treballar amb nosaltres, pots consultar les ofertes disponibles aquí: 

treballa a agora barcelona

El grup Globeducate ofereix múltiples possibilitats. Si tens flexibilitat geogràfica pots veure les ofertes disponibles a totes les escoles del grup aquí:

treballa a les escoles Globeducate

Coneix el nostre projecte educatiu

Agora Barcelona International School es basa en un projecte educatiu definit per 5 elements distintius: El Batxillerat Internacional com a model de futur, el multilingüisme, STEAM, l'esport i la salut i el compromís de facilitar als nostres alumnes les eines necessàries per créixer com a ciutadans globals capaços de canviar el món.

Preparem els alumnes per a un futur internacional oferint un projecte educatiu multilingüe amb immersió lingüística més enllà de l'anglès, titulacions oficials i esdeveniments internacionals i intercanvis. Agora Barcelona International School és un centre autoritzat per impartir a l'etapa de Batxillerat el Programa de Diploma (PD) del Batxillerat Internacional® (IB).

D'altra banda, STEAM amb les ciències i totes les arts també formen part del desenvolupament integral dels nens, aportant beneficis cognitius i personals i ajudant a potenciar les seves habilitats comunicatives. L'escola està vinculada al Conservatori del Liceu de Barcelona i, gràcies a això, els alumnes poden obtenir el Diploma de Nivell Bàsic de Música del Liceu de Barcelona, ​​amb la possibilitat de continuar estudiant els nivells avançats.

Els esports també formen part del nostre pla destudis. Ajuden a desenvolupar i fomentar valors com la superació personal, el treball en equip i la perseverança. Els alumnes compten amb el complet esportiu «Sport Centre», equipat amb unes instal·lacions polivalents adequades a les necessitats de cada esport.

Com a col·legi del grup educatiu Globeducate, preparem els nostres alumnes per ser ciutadans globals capaços de canviar el món, encoratjant-los a agafar les regnes i donar forma al seu propi futur. de cada esport.