Skip To Main Content

Descarregar catàleg

Coneix la nostra escola

Descarrega el catàleg complet amb tota la informació sobre el nostre projecte educatiu emplenant el formulari.

Descarrega el Catàleg d'Agora Barcelona International School

Descarregar el catàleg és només el primer pas per aprendre més sobre el que et podem oferir a Agora Barcelona International School.

Nostre projecte educatiu

El projecte educatiu d'Agora Barcelona International School es defineix per 5 elements distintius: el Batxillerat Internacional com a model de futur, el multilingüisme, STEAM, l'esport i el compromís de facilitar als nostres alumnes les eines perquè creixin com a ciutadans globals capaços de canviar el món.

IB: un model de futur

El Batxillerat Internacional® (IB per les sigles en anglès) proporciona als alumnes un complet i exigent currículum acceptat per les universitats més prestigioses del món.

Multilingüisme

Preparem els nostres alumnes per a un futur internacional. Oferim un projecte educatiu multilingüe, amb immersió lingüística més enllà de l'anglès, que permet dominar les llengües oficials juntament amb l'anglès, el francès, l'alemany o el xinès.

STEAM: Ciències i Art

Desenvolupem les competències científiques i artístiques aportant enormes beneficis cognitius i personals, a més de potenciar-ne les habilitats comunicatives.

Esports i salut

Els esports ajuden a desenvolupar i fomentar valors com ara la perseverança, la superació personal i el treball en equip, potenciant també les habilitats socials.

Shaping the World

Els nens que comencen l'educació avui es graduaran com a adults joves el 2030. Hem de preparar-los per a treballs i tecnologies que no existeixen avui dia, per resoldre problemes que encara no s'han previst. Hem d'encoratjar els nostres estudiants a agafar les regnes i donar forma al seu propi futur: volem que siguin ciutadans globals capaços de canviar el món