Skip To Main Content

Landing Nav

Breadcrumb

Batxillerat Internacional

El Diploma del Batxillerat Internacional (IB per les seves sigles en anglès) és un prestigiós programa mundialment reconegut que garanteix una preparació global i una major mobilitat dels seus alumnes, i que a més aporta múltiples beneficis com el desenvolupament del pensament crític i independent, la implicació a la comunitat, la fluïdesa lingüística i la conscienciació sobre els problemes internacionals.

Habilitats per al desenvolupament de la carrera internacional

El Programa de Diploma (PD) del Batxillerat Internacional estableix les bases perquè els alumnes puguin accedir a les principals universitats del món. A més, hi ha estudis que indiquen que els alumnes del PD accedeixen a la universitat i a l’educació superior amb major proporció. A Espanya, els estudiants que tenen el Diploma de Batxillerat Internacional no necessiten fer les Proves d’Accés a la Universitat (Selectivitat), i poden convalidar els punts del seu Diploma IB com a nota d’accés. Més informació sobre l’accés a la universitat des de Batxillerat Internacional (IB).

El Batxillerat Internacional és un programa bilingüe espanyol/anglès que permet als estudiants desenvolupar habilitats úniques i vitals per la projecció d’una carrera internacional: consciència i sensibilitat cultural, fluïdesa en una llengua estrangera, pensament independent, capacitat d’anàlisi, treball en equip, compromís social… Es converteixen en autèntics ciutadans del món amb la ment oberta cap a altres cultures i opinions.

El programa de Batxillerat Internacional, com el de Batxillerat Nacional, inclou un programa preuniversitari que orienta els estudiants per trobar la seva vocació i per fer l’elecció de la seva professió. D’aquesta forma els alumnes poden descobrir les seves fortaleses i els punts de millora, per potenciar-los i aconseguir els seus objectius. Durant els dos cursos de Batxillerat realitzem el “Coaching Dialògic”, que inclou 10 sessions amb l’objectiu d’orientar-los a descobrir les seves metes de vida. Fins i tot, quan acaben el batxillerat s’ofereix un programa de “Work Experience” que apropa els estudiants a la realitat professional a través de pràctiques en una empresa.

Més informació sobre el currículum del Programa de Diploma del Batxillerat Internacional-IB