Skip To Main Content

Batxillerat Internacional

El Diploma del Batxillerat Internacional (IB per les seves sigles en anglès) és un prestigiós programa mundialment reconegut que garanteix una preparació global i una major mobilitat dels seus alumnes, i que a més aporta múltiples beneficis com el desenvolupament del pensament crític i independent, la implicació a la comunitat, la fluïdesa lingüística i la conscienciació sobre els problemes internacionals.

Habilitats per al desenvolupament de la carrera internacional

El Programa de Diploma (PD) del Batxillerat Internacional estableix les bases perquè els alumnes puguin accedir a les principals universitats del món. A més, hi ha estudis que indiquen que els alumnes del PD accedeixen a la universitat i a l’educació superior amb major proporció. A Espanya, els estudiants que tenen el Diploma de Batxillerat Internacional no necessiten fer les Proves d’Accés a la Universitat (Selectivitat), i poden convalidar els punts del seu Diploma IB com a nota d’accés. Més informació sobre l’accés a la universitat des de Batxillerat Internacional (IB).

El Batxillerat Internacional és un programa bilingüe espanyol/anglès que permet als estudiants desenvolupar habilitats úniques i vitals per la projecció d’una carrera internacional: consciència i sensibilitat cultural, fluïdesa en una llengua estrangera, pensament independent, capacitat d’anàlisi, treball en equip, compromís social… Es converteixen en autèntics ciutadans del món amb la ment oberta cap a altres cultures i opinions.

El programa de Batxillerat Internacional, com el de Batxillerat Nacional, inclou un programa preuniversitari que orienta els estudiants per trobar la seva vocació i per fer l’elecció de la seva professió. D’aquesta forma els alumnes poden descobrir les seves fortaleses i els punts de millora, per potenciar-los i aconseguir els seus objectius. Durant els dos cursos de Batxillerat realitzem el “Coaching Dialògic”, que inclou 10 sessions amb l’objectiu d’orientar-los a descobrir les seves metes de vida. Fins i tot, quan acaben el batxillerat s’ofereix un programa de “Work Experience” que apropa els estudiants a la realitat professional a través de pràctiques en una empresa.

Més informació sobre el currículum del Programa de Diploma del Batxillerat Internacional-IB