Skip To Main Content

Landing Nav

Breadcrumb

Educació Infantil

Educació Infantil (P1, P2, P3, P4 i P5) és l’etapa en la qual els nens es desenvolupen a l’àmbit emocional, afectiu, físic, motor, social i cognitiu.  

Una etapa clau per al desenvolupament dels més petits. Per això oferim una atenció personalitzada, amb respecte envers els seus ritmes i necessitats, en un entorn acollidor i estimulant, ple d’afecte i respecte. Creiem que una educació efectiva és clau en els anys de desenvolupament de cada nen. Aquests primers passos són vitals per a estimular la seva passió per aprendre i ajudar-los a gestionar les seves emocions, establir llaços socials i descobrir els seus talents naturals.

Vols saber-ne més?

El nostre col·legi ofereix una completa aventura educativa per als més petits, una oportunitat única d’aprenentatge perquè els nens juguin i es relacionin entre ells, a la vegada que comparteixen i gaudeixen l’espai i experimenten a través de diverses activitats manipularies, amb la psicomotricitat, l’anglès, la música i l’esport.

Els nostres alumnes reben una educació internacional i aprenen idiomes de manera natural. La immersió en anglès amb professors trilingües és una de les altres característiques de distinció del nostre programa. Mitjançant el joc, la música i l’art, entre altres activitats, els més petits aprenen a parlar anglès i desenvolupen una actitud positiva enfront d’altres llengües i cultures. A més, a partir dels 4 anys poden iniciar-se en l’aprenentatge del xinès mandarí com a activitat extraescolar.

També, treballem en entorns d’interior i exterior i fem èmfasi en el joc, l’exploració i l’aprenentatge reflexiu, actiu i creatiu.

A l’etapa d’Educació Infantil, una estreta relació entre família i escola és fonamental, per així acompanyar al nen en el procés de creixement. L’alumne creix feliç, juga i descobreix les seves habilitats en un entorn familiar i amb un gran equip de professionals que sembraran en ell la passió per aprendre.

A Agora Barcelona International School cada nen és creador i protagonista del seu propi aprenentatge, acompanyat d’un equip docent experimentat. El nostre objectiu és formar individus que, des d’una edat primerenca, són respectuosos, imaginatius, curiosos i capaços.