Skip To Main Content

Esport d´alt rendiment

Acadèmia de tecnificació

Agora Barcelona International School i els millors partners esportius de futbol, golf, tennis i pàdel hem desenvolupat un programa de tecnificació, tant a nivell masculí com a nivell femení, on els alumnes podran estudiar en el col·legi, viure a la residència i entrenar per a continuar treballant i desenvolupant les seves aptituds esportives en qualsevol d'aquestes disciplines.

Sol·licitar Informació

Emplena el següent formulari i un membre de l'equip d'admissions es posarà en contacte amb tu per a resoldre tots els teus dubtes.

Tecnificació esportiva

Gràcies a l'experiència dels nostres partners i anar de bracet amb ells i les famílies que confien en nosaltres, podem dur a terme l'adaptació del dia a dia del currículum i compaginar-lo amb els entrenaments que es necessiten per a competir en el més alt.

Vivint en la residència internacional integrada en el col·legi, treballant en les millors instal·lacions per a cada esport i amb els entrenadors més preparats per a treballar amb cada edat, ens assegurem que els nostres alumnes tenen el temps i el suport emocional per a superar totes les barreres que comporta l'esport amb projecció professional.

Per a conèixer detalladament el programa de tecnificació esportiva, tant a nivell masculí com a nivell femení, amb residència i escolaritat, t'animem que et posis en contacte amb nosaltres i fer-te arribar més informació, organitzar una visita o començar el procés d'admissió.

Els nostres partners

Residència per a estudiants i esportistes d'alt rendiment

Viure en Agora Barcelona International Boarding és una gran oportunitat, no sols per al desenvolupament acadèmic, sinó també per a créixer com a persones que volen tenir les eines i ser capaces de canviar el món. Una font d'experiències, vivències i amistats que acompanyaran a l'alumne durant tota la seva vida i li serviran per a fer primers passos per a aconseguir un futur ple d'èxits.

Els alumnes que vulguin compaginar els seus estudis amb la tecnificació esportiva tenen en Agora Barcelona International Boarding el millor escenari. En el mateix Col·legi, gaudim de 40.000 m d'instal·lacions Esportives (camps de futbol, piscina, pistes de tennis, pista de pàdel, camp de golf davant del col·legi, que permeten tecnificar en el seu esport favorit sense sortir del recinte escolar.