Skip To Main Content

Body Mind & Spirit

Un programa de somni que té lloc al nord-est del Principat d'Andorra, a La Massana, i amb activitats preparades per especialistes i un grup de psicòlegs que se centren a dotar eines per combatre la fatiga emocional, treballar l'adaptació al canvi, l'empatia , la gestió de l'estrès, la tolerància, la resiliència o la concentració.

Nascut el 2021 i dut a terme a Agora Andorra International School i la seva Agora Expedition Centre, posa al centre els estudiants perquè puguin passar temps de qualitat en un entorn natural ia l'aire lliure, tot això en un lloc segur, envoltat de naturalesa i tranquil·litat amb missatges i continguts dissenyats per al vostre grup d'edat.

Per conèixer millor aquesta activitat que ja han dut a terme diversos grups dels nostres centres d'Agora Sant Cugat o el nostre propi col·legi podeu veure el següent vídeo.

Una experiència molt bona. Quan veus tot el que has fet et sents molt orgullós de tu mateix. A més, el paisatge és espectacular. Una de les coses més boniques que he vist a la meva vida. Una experiència molt positiva.

PEP (després d'haver realitzat senderisme amb nit al refugi)

Gabinet Psicopedagògic

Amb l'objectiu d'orientar i assessorar pares, alumnes i professors, disposem d'un Departament d'Orientació Psicopedagògica (DOP), format per una psicòloga i psicopedagoga infantojuvenil. Un servei dedicat a tractar de manera individualitzada les necessitats educatives dels alumnes i atendre la diversitat de l'alumnat, col·laborant amb les famílies per assolir l'excel·lència educativa de tots i cadascun dels nostres alumnes.