Skip To Main Content

Esdeveniments internacionals

Al llarg del curs acadèmic, a Agora Barcelona International School aportem un valor afegit a la preparació global dels nostres estudiants a través de les experiències úniques d’aprenentatge que poden viure en els nostres esdeveniments internacionals Globeducate. Aquestes activitats de caràcter internacional reforcen el caràcter global dels nostres alumnes i el seu respecte envers altres cultures.

Esdeveniments internacionals de Globeducate

Aquests esdeveniments internacionals són una part imprescindible de la preparació global dels alumnes, que obtenen una visió universal i oberta del món. Gràcies a la participació dels col·legis Globeducate de tot el món, els alumnes milloren les seves habilitats lingüístiques alhora que es relacionen amb estudiants d’altres països i gaudeixen d’una experiència única.

Els esdeveniments més destacats que organitzem són:
  • Globeducate Model United Nations: Simulació de les Nacions Unides en les quals els alumnes representen als delegats dels diferents països i debaten en anglès problemes globals.
  • Globeducate Academic Olympics: Unes olimpíades científiques, matemàtiques, informàtiques i lingüístiques en les quals els alumnes de diferents centres competeixen amistosament en un context internacional i multilingüe.
  • Globeducate International Music Festival: Els alumnes demostren la seva passió pel món de la música durant tota una setmana i de forma professional.
  • Globeducate Olympic Games: Una competició esportiva que comprèn un ampli ventall de disciplines com el futbol, la gimnàstica rítmica, la natació o l’atletisme, entre altres.
  • Globeducate Visual Arts Competition: Una competició artística online perquè els alumnes mostrin la seva creativitat i sensibilitat artística a través de les seves pròpies creacions.
  • Globeducate Leadership Summit: Aquesta activitat reuneix els alumnes en un programa ple de seminaris, presentacions i activitats interactives sobre temes com ara l'oratòria i les habilitats de comunicació i la resolució de problemes.
  • Iberia CUP: Un festival de bàsquet i futbol que se celebra a una de les nostres escoles d'Espanya o Portugal i que inclou oportunitats perquè els estudiants es relacionin amb els d'altres escoles després de les trobades esportives.