Skip To Main Content

Estades a l’estranger

Tenir més autonomia, guanyar maduresa, desenvolupar la tolerància envers altres cultures i aprendre un altre idioma de forma ràpida i efectiva són alguns dels avantatges que ofereix un programa d’intercanvi. Un element diferenciador que contribuirà al seu futur acadèmic i professional.

Agora Barcelona International Schoolofereix programes i estades culturals a Anglaterra, Irlanda, França i Estats Units. Els alumnes de tots els cursos tenen la possibilitat de fer un intercanvi amb qualsevol d’aquest països, d’un mes, un trimestre, un semestre o un any escolar. A més, els nostres alumnes de 5è de Primària tenen un intercanvi d’una setmana amb Stonar School, prestigiós col·legi del Regne Unit que pertany a Globeducate, i tots els alumnes des dels 10 anys poden optar al campament d’estiu a l’estranger i als seus programes d’any acadèmic a l’estranger durant un trimestre, un semestre o un curs complet.

Intercanvis curriculars

Agora Barcelona International School ofereix múltiples oportunitats perquè els alumnes millorin les seves habilitats lingüístiques, una d’elles, els intercanvis internacionals. Una experiència única a través de la qual els alumnes no només es desenvoluparan de manera autònoma en un altre idioma, sinó que els permetrà obrir-se al món, relacionar-se amb alumnes d’altres països i cultures i aprendre valors que els seran útils per a tota la vida.

Un dels objectius prioritaris d’un intercanvi en un país estranger és l’aprenentatge d’un idioma, tot i que aquesta vivència aporta molts més beneficis als alumnes, com obrir la seva ment cap a altres cultures i desenvolupar valors com el respecte i la diversitat. Unes aptituds que els ajudaran a convertir-se en autèntics ciutadans del món i li facilitaran l’accés a un gran futur professional.

A través dels intercanvis internacionals, els alumnes perdran pors, desenvoluparan la seva maduresa i coneixeran estudiants d’altres cultures; això que els ajudarà a definir-se com a persones i a descobrir les seves verdaderes aspiracions. A més, una experiència fora de casa els ajudarà a ser més independents i autònoms, a afrontar situacions quotidianes amb les quals aprendran a prendre decisions.

Els viatges i intercanvis inclosos al currículum acadèmic, ofereixen als alumnes la possibilitat d’experimentar de primera mà altres països i cultures, viatjant a països extrangers o bé acollint estudiants mitjançant el programa d’intercanvis.

Boarding a Andorra: una experiència internacional

Gràcies a la xarxa internacional de col·legis del grup Globeducate i de la família de col·legis Agora repartits entre Espanya i Andorra, podem fer que els alumnes que així ho desitgin vagin a estudiar i viure una experiència única a Andorra.

A la residència internacional a Agora Andorra International School treballem perquè els alumnes de tot el món puguin gaudir dels beneficis d'estudiar a Andorra. Ubicada en un entorn natural excepcional a 1250m d'altitud ia 10 minuts de les pistes d'esquí, compta amb un programa pedagògic complet. Els residents, en continuïtat amb la línia de treball educatiu de l'escola, estan guiats per dos tutors. Un encarregat del seu rendiment acadèmic i un altre que dirigeix ​​els aspectes relacionats amb la convivència, les activitats extraescolars i el seu benestar a l'escola, tots dos en comunicació permanent amb la família.

S'imparteix un programa plurilingüe en què l'espanyol és l'idioma vehicular, amb èmfasi també a l'estudi de l'anglès i el francès. Els alumnes adquireixen el coneixement daquests idiomes amb professors nadius o bilingües i amb la possibilitat de presentar-se als exàmens oficials i/o cursar el Programa del Diploma (PD) del Batxillerat Internacional (IB). Els nostres alumnes també estudien el català, l'idioma oficial d'Andorra, com a llengua no vehicular des d'Infantil fins a Batxillerat. A més, a Agora Andorra International School hi ha programes d'estudi-entrenament adaptats a les necessitats dels esportistes d'alt rendiment que els permeten complir els temaris oficials compaginant-los amb les hores d'entrenament necessàries per a cada disciplina.

El programa per a alumnes interns consisteix a complementar la jornada escolar amb sessions d'estudi dirigit i les activitats esportives, organitzades de 17:00 h fins a l'hora del sopar. I per a aquells que el seu rendiment acadèmic no sigui òptim es fan classes de reforç de les matèries pendents.

Els caps de setmana, els alumnes tenen la possibilitat de quedar-se a la residència si ho desitgen, on se'ls proposen sessions d'estudi dirigit, activitats esportives i sortides culturals.

Any acadèmic a Stonar, Anglaterra

El nostre programa d’estades (boarding) al prestigiós col·legi anglès Stonar, del grup Globeducate, ofereix als alumnes l’oportunitat de formar part d’aquest prestigiós centre durant un trimestre, dos trimestres o un curs complet. El col·legi té 120 anys d’experiència i un campus de més de 32 hectàrees que proporcionen als estudiants un entorn privilegiat. Situat al costat de la ciutat de Bath, a 90 minuts de Londres, ofereix als alumnes classes reduïdes, tot tipus d’activitats d’esbarjo i la possibilitat de seguir el currículum britànic sense perdre el contacte amb el seu tutor local.

A més del seu excel·lent programa acadèmic i les seves completes instal·lacions, Stonar proporciona als estudiants un context d’immersió lingüística en companyia d’alumnes de tot el món, companys amb qui conviuen les 24 hores i comparteixen experiències i forgen amistats per a tota la vida.

Las residencies on s’allotgen els estudiants de boarding estan preparades per a un òptim desenvolupament acadèmic i eviten desplaçaments innecessaris i distraccions alienes al campus. Són residències còmodes i completes que permeten als alumnes gaudir del seu temps lliure a zones comunes amb wifi, televisió, reproductor de DVD i videoconsoles.

El millor de Stonar és el seu espectacular campus: els alumnes de boarding tenen accés a totes les instal·lacions esportives del centre per practicar tennis, equitació, natació o futbol amb els seus nous amics. L’objectiu és que puguin relaxar-se per complet i socialitzar amb companys de tot el món, amb un enfocament solidari i obert que afavoreix aprendre dels més grans i servir de recolzament als més petits.

Visita la web de Stonar (en anglès)