Skip To Main Content

Alumnes motivats, compromesos amb el seu aprenentatge i el seu futur

Alumnes motivats, compromesos amb el seu aprenentatge i el seu futur

El Director d’Agora International School Barcelona, parla amb el diari La Bústia sobre les possibilitats que ofereix l’ESO

El Director d’Agora International School Barcelona, parla en una entrevista amb el diari La Bústia sobre les possibilitats acadèmiques i professionals d’estudiar l’ESO (Ensenyament Secundari Obligatori) des de la seva experiència a la direcció d’un col·legi internacional i hi posa èmfasi a les metodologies específiques que es fan servir a Agora International School Barcelona i la seva importància per al desenvolupament de l’alumne.

Destaca que a Agora International School Barcelona s’imparteixen les quatre modalitats de Batxillerat L.O.E. i, a més, el Batxillerat Internacional (IB per les seves sigles en anglès). Destaca el valor del Batxillerat Internacional, pel seu prestigi a nivell mundial, però sobretot per la seva metodologia d’estudi pràctica i activa que desperta l’interès i la iniciativa dels alumnes.

El Director d’Agora International School Barcelona remarca la importància d’acompanyar i assessorar als alumnes al seu pas a la universitat i dóna exemples de les iniciatives pedagògiques que es duen a terme al centre. Una d’elles és el programa preuniversitari, que ajuda als alumnes a enfocar el seu futur acadèmic i professional i es basa en les aptituds i interessos dels estudiants, però n’hi ha moltes més, des de sessions de coaching educatiu fins a l’experiència professional real que el «Work Experience» brinda als alumnes.

Finalment, parla també de la importància de la Formació Professional dins del panorama laboral actual i el recolzament que ha donat Agora IS Barcelona als cicles formatius per poder oferir una FP de qualitat, fent una aposta pels graus formatius esportius com una excel·lent opció per a aquells que vulguin fer de la seva passió per l’esport la seva professió. Per acabar, destaca la seva satisfacció amb el perfil dels seus alumnes: compromesos amb el seu aprenentatge, motivats i amb un gran potencial professional.

 

T'ha agradat aquest article?

Ara podeu conèixer el nostre projecte educatiu reservant una visita amb la responsable d'admissions i fent-li totes les preguntes que vulguis. Reserva un dia més avall.

Reserva la teva visita personalitzada

Subscriu-te a la Newsletter

Últimes Publicacions