Skip To Main Content

Els avantatges d’estudiar Batxillerat Internacional (IB)

Els avantatges d’estudiar Batxillerat Internacional (IB)

Amb més de 15 anys d’experiència en educació, María Alcaide ha dirigit diferents departaments com ara llengües estrangeres o batxillerat i actualment és Coordinadora de Batxillerat d’Agora International School Barcelona, l’únic centre que ofereix el Batxillerat Internacional a Sant Esteve Sesrovires. Qui millor que ella per explicar els avantatges que ofereix a l’alumne  aquesta titulació reconeguda a tot el món? Això és el que ha fet en una recent entrevista per a La Premsa del Baix.

En primer lloc, María contextualitza el Batxillerat Internacional dins de la proposta educativa d’Agora International School Barcelona: en aquesta etapa l’objectiu és acompanyar l’alumne en el seu autoconeixement perquè pugui prendre decisions coherents respecte al seu futur. Per fer això, el col·legi se serveix del seu exclusiu programa preuniversitari, amb sessions de coaching individual i d’experiències professionals de primera mà gràcies al Work Experience, entre altres facilitats.

Respecte a la titulació de Batxillerat Internacional (IB per les seves sigles en anglès), María destaca que es tracta d’una preparació global que engloba tots els àmbits del coneixement i que brinda a l’alumne una major flexibilitat a l’hora d’escollir un grau universitari. Aquesta formació global contribueix a formar l’esperit crític, el pensament global i els valors a nivell personal com la cultura de l’esforç, la tolerància i la solidaritat.

María Alcaide destaca l’important valor académic de l’IB i el fet que els alumnes no necessitin presentar-se a Selectivitat, ja que convalida la seva nota. També destaca el reconeixement a nivell mundial, de gran valor per a tots aquells alumnes que vulguin cursar els seus estudis universitaris a l’estranger. El reconeixement mundial del Batxillerat Internacional (IB) és una de les claus del seu èxit i connecta amb el carácter internacional i global del col·legi, obrint les portes de les universitats més prestigioses del món als seus alumnes.

 

Consulta aquí l’entrevista a La Premsa del Baix

T'ha agradat aquest article?

Ara podeu conèixer el nostre projecte educatiu reservant una visita amb la responsable d'admissions i fent-li totes les preguntes que vulguis. Reserva un dia més avall.

Reserva la teva visita personalitzada

Subscriu-te a la Newsletter

Últimes Publicacions