Skip To Main Content

Landing Nav

Breadcrumb

Noves metodologies a Educació Infantil

  • Novetats
Noves metodologies a Educació Infantil

Anna Carbó és coordinadora d’Educació Infantil a Agora International School Barcelona, on va arribar fa 10 anys. Des de llavors, ha vist una gran evolució de les noves metodologies educatives  […]

Anna Carbó és coordinadora d’Educació Infantil a Agora International School Barcelona, on va arribar fa 10 anys. Des de llavors, ha vist una gran evolució de les noves metodologies educatives a l’escola i en una recent entrevista per a El Cargol ha tingut l’oportunitat d’explicar en detall les claus d’aquestes noves metodologies i com es porten a la pràctica en el dia a dia del col·legi.

A l’entrevista, Anna parla del procés d’immersió lingüística, a través del qual els petits conviuen amb la llengua anglesa des que tenen un any per arribar a un 70% de temps escolar en anglès en fer-ne els 3. Així, des de ben petits, els alumnes es familiaritzen amb la llengua i la seva cultura, amb professorat de parla anglesa i comença un ambiciós programa lingüístic que es completa amb el català, el castellà i el xinès.

Una altra metodologia que destaca l’Anna és el treball de les intel·ligències múltiples, un enfocament que permet adaptar-se a les diferents formes d’aprendre de cada nen: mitjançant plataformes de gamificació i noves tecnologies, es fa un seguiment intensiu del progrés de cada alumne per treballar les seves mancances i les seves destreses. També parla del «Happy Learning», un concepte estrella del col·legi que impregna tota l’activitat dels més petits, que creixen feliços, juguen i descobreixen les seves habilitats en un entorn càlid i familiar.

En definitiva, l’Anna ens parla de l’etapa d’Educació Infantil com el principi d’un camí d’aprenentatge global i integral, que facilita als alumnes les eines per aconseguir l’èxit a la seva vida acadèmica i personal.

 

Consulta aquí l’entrevista per a El Cargol

T'ha agradat aquest article?

Ara podeu conèixer el nostre projecte educatiu reservant una visita amb la responsable d'admissions i fent-li totes les preguntes que vulguis. Reserva un dia més avall.

Reserva la teva visita personalitzada

Subscriu-te a la Newsletter

Últimes Publicacions