Skip To Main Content

Landing Nav

Breadcrumb

Vida acadèmica, familiar i esportiva a la residència d’Agora Barcelona International School

  • Novetats
Vida acadèmica, familiar i esportiva a la residència d’Agora Barcelona International School

Agora Barcelona presenta el seu nou programa de residència Agora Barcelona International Boarding. 

Agora Barcelona International Boarding és la nova residència i programa de Agora Barcelona International School per a estudiants que vulguin compaginar els seus estudis amb la tecnificació esportiva. 

Vivint en la residència, integrada en el col·legi, podran, a més de cursar els seus estudis acadèmics internacionals, preparar-se professionalment a través dels millors especialistes esportius i viure envoltats de naturalesa a 40 minuts de Barcelona.

Dins del mateix centre i en aquest programa tan innovador, oferim la possibilitat de tecnificar-se en futbol, pàdel, tenis, golf, escacs o E-games, gràcies als més de 40.000 metres d'instal·lacions esportives amb les quals comptem: piscina, camp de gespa artificial de futbol 11, camp de gespa artificial de futbol 7, pavelló poliesportiu, pistes de pàdel, pista de tennis, camp de golf confrontant... i tot això, situat en una urbanització davant de la Muntanya de Montserrat on els residents viuran envoltats de plena naturalesa.

En què consisteix exactament el programa Agora Barcelona International Boarding?

Es tracta d'un programa dirigit a nois i noies d'entre 10 i 18 anys tant aficionats a l'esport, com a interessats en l'accés d'activitats esportives de primer nivell que vulguin compaginar els seus estudis amb la possibilitat de practicar esport diàriament, tant dins com fora del recinte escolar. 

Inclou tres coses diferents: els estudis acadèmics dins del centre, la convivència amb altres estudiants de la residència (on portaran una vida més familiar, sempre ancorada a les rutines) i la tecnificació esportiva en tennis, golf, futbol o pàdel, gràcies a diferents partners amb els quals treballa el propi centre. 

Basant-nos en la personificació acadèmica, l'estudiant podrà compaginar la tecnificació esportiva amb els seus compromisos en altres clubs fora del nostre recinte.

Partners que ens ajudaran amb la tecnificació esportiva

Per a preparar als nostres estudiants per a ser els millors en futbol, pàdel, tennis, golf, escacs o E-games, comptem amb partners que són grans professionals en cadascuna d'aquestes especialitats:

  • Wospac: Referents a Espanya com una de les acadèmies esportives d'alt rendiment més rellevants, combina tècniques esportives, educatives i de benestar personal per a cobrir de manera híbrida tots els àmbits que afecten l'estudiant. Els esportistes, equips i entrenadors que ja han comptat amb els seus serveis, els valoren amb una nota d'entre 9 i 10.
  • Golf Academy: acadèmia especialitzada a combinar l'entrenament d'alt rendiment en golf dins de l'únic club de golf de Barcelona, amb entrenadors amb més de 20 anys d'experiència en aquest esport. Està a tan sols tres minuts del col·legi i compta amb unes instal·lacions incomparables: camp de pràctiques, zona de chipping, putting o gimnàs entre elles
  • Catalunya Tennis Academy: especialitzada en la tecnificació en tennis, compten amb un programa nou per a acompanyar als estudiants a créixer en aquest esport, mentre creixen com a persones gràcies al seu programa de coaching psicològic.
  • Barcelona Padel Academy: encara que fa uns anys a penes es coneixia, el pàdel ha guanyat molts adeptes en l'actualitat. Per això, no podíem oblidar-nos d'ell en aquest nou programa de tecnificació esportiva. Per a això comptem amb l'ajuda dels professionals de la Barcelona Padel Academy, una acadèmia referent en aquest esport dins de Catalunya
  • Barcelona Chess Academy, en col·laboració amb la Federació Catalana d'Escacs (FCE) gestionarà de manera exclusiva els entrenaments d'escacs dels alumnes interessats en ABIS. Barcelona Chess Academy s'encarrega de tots els serveis que un esportista necessiti per a la seva tecnificació, preparació física, transfers als tornejos.
  • WIZARDS gestiona els entrenaments de egames dels alumnes així com de tots els serveis que un esportista necessiti per a la seva preparació i tecnificació en e-games.

Vida familiar en la residència

L'altra pilar que conforma el programa Agora Barcelona International Boarding és l'estada en la residència del centre, on els estudiants tant nacionals com internacionals, portaran la vida més familiar. Aquí compten amb habitacions dobles i triples, en plantes masculines i femenines, on no els faltarà intimitat i amb àrees comunes (sala de televisió, taula de billar o de tennis de taula, entre altres) per a sociabilitzar amb altres companys. 

Aquestes últimes els permetran, a més, créixer de manera cultural, perquè conviuran amb nois i noies de diferents països. Al seu torn, practicaran idiomes, perquè l'anglès i l'espanyol són les dues llengües predominants dins de la residència. 

Aquí vetllem per la seva seguretat i per la seva tranquil·litat: tenen cuidadors i educadors pendents d'ells les 24 hores del dia, compten amb hores d'estudi tutoritzat i, a més, tenim molt en compte la seva alimentació, oferint pensió completa amb una dieta sana i equilibrada.

T'ha agradat aquest article?

Ara podeu conèixer el nostre projecte educatiu reservant una visita amb la responsable d'admissions i fent-li totes les preguntes que vulguis. Reserva un dia més avall.

Reserva la teva visita personalitzada

Subscriu-te a la Newsletter

Últimes Publicacions