Skip To Main Content

Esports i salut

L’entorn natural que envolta el nostre col·legi és idoni per a la pràctica d’activitats esportives, que ajuden els estudiants a desenvolupar i fomentar valors com la perseverança, la superació personal, el treball en equip i la cooperació, i que alhora en potencien les habilitats socials. 

A Agora Barcelona International School, l’esport és una part integral del pla d’estudis, i inculquem als nostres alumnes la passió per l’esport i els hàbits saludables perquè esdevinguin adults equilibrats físicament i emocionalment.

Educació saludable

Els nostres alumnes compten amb el complex esportiu «Sport Centre», un magnífic club esportiu amb unes instal·lacions polivalents adequades a les necessitats i pràctiques dels esports que es realitzen al centre: dos camps de futbol de gespa, pistes de bàsquet i handbol, dues pistes de pàdel i una de tennis, poliesportiu cobert, piscina semi olímpica, etc. El col·legi ofereix més de 14 esports perquè l’alumne esculli la disciplina que més li agradi: bàsquet, futbol, tennis, pàdel, handbol, natació, voleibol, patinatge, ioga o dansa moderna entre d’altres. Aquí cal destacar la natació, una activitat esportiva de les més completes que es practica a tots els cursos del col·legi. A més, s’hi organitza una competició de natació de la federació al col·legi gràcies a la magnífica piscina semi olímpica del nostre «Sport Centre».

La formació en esports es completa al llarg del curs acadèmic amb trobades esportives organitzades pel col·legi i pel grup Globeducate, en les quals es promou l’esport, la competició sana i l’educació internacional, com els Globeducate Olympic Games, on hi competeixen més de 500 esportistes de diferents escoles del món. A més, la formació en benestar es complementa amb un projecte integral de salut amb el qual eduquem en nutrició i hàbits d’alimentació saludables.

Menjador:

A Agora Barcelona International School oferim un menú saludable, sostenible i que compta amb totes les necessitats del que requereixen els nostres alumnes pel seu dia a dia. Treballat amb nutricionistes i dut a terme pel nostre xef i el seu equip a la cuina de l'escola, l'objectiu que volem assolir és promoure hàbits alimentaris saludables, que sigui un aprenentatge més dins de la seva educació.

Natació

La natació és una de les activitats esportives més completes: potencia la força, la resistència i la flexibilitat mentres aporta importants beneficis emocionals i cognitius, millorant la memòria, l'aprenentatge i l'estat d'ànim. Gràcies a la nostra piscina coberta, a Agora Barcelona International School incloem la natació com a part del currículum acadèmic a les etapes d'Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat.

Esports d'alt rendiment

El nostre programa de tecnificació esportiva, tant a nivell masculí com femení, permet compaginar la carrera acadèmica dels alumnes, i l'experiència de viure en la nostra residència, amb la pràctica professional d'esports com el futbol, el tennis, el pàdel o el golf

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL PROGRAMA DE TECNIFICACIÓ ESPORTIVA

Salut Mental

Disposem d´un Gabinet Psicopedagògic, amb l´objectiu d´orientar i assessorar pares, alumnes i professors. Un servei diferencial dedicat a tractar de manera individualitzada les necessitats educatives dels alumnes i atendre la diversitat de l'alumnat, col·laborant amb les famílies per assolir l'excel·lència educativa de tots i cadascun dels nostres alumnes.

Addicionalment, com a part de la nostra preocupació per la cura de la salut mental, els nostres alumnes poden participar al nostre programa Body, Mind & Spirit.

MéS información sobre el programa Body Mind & spirit