Skip To Main Content

Carta del director

Benvolguts pares i mares,

"A Agora Barcelona International School parlar d'educació és parlar de futur. La nostra tasca pedagògica es basa en una educació viva i exigent, amb voluntat de millora i innovació constant per adaptar la formació a la realitat de cada moment.

Agora, que forma part del Grup Globeducate amb més de 55 escoles a tot el món, està liderant una nova generació de col·legis Internacionals. Els esdeveniments Globeducate que se celebren anualment a cadascun dels diferents centres del grup (Visual Arts Competition, Globeducate Model United Nations, Academic Olympics, Sports Olympics i International Music Festival) permeten a l'alumnat relacionar-se i treballar amb alumnes d'altres països i, junt amb la participació en diferents campanyes solidàries, fomenten aquesta preparació global i reforcen l'esperit de solidaritat, empatia i col·laboració, valors que sens dubte formen part de la formació humana on treballem dia a dia tot l'equip del col·legi.

Diàriament rebem els nostres alumnes amb les motxilles carregades d'il·lusió, esforç, constància i curiositat per aprendre, ja que aquests són els ingredients que els permeten obtenir grans resultats, alhora que creixem i avancem conjuntament.

El nostre objectiu com a educadors és aconseguir que els alumnes se sentin feliços a l'escola: estem convençuts que un ambient favorable és clau per aconseguir que assoleixin els coneixements i capacitats que els permetin ser creatius i emprenedors i integrar-se a la societat en les millors condicions.
Per això, el col·legi inverteix any rere any a poder millorar no només les instal·lacions, sinó tots aquells recursos que puguin garantir una excel·lent innovació pedagògica que ofereixi metodologies eficaces i adaptades a les necessitats dels alumnes.

A Agora Barcelona International School ens comprometem diàriament per assegurar una educació integral dels nostres alumnes, ponderant la transmissió de valors i hàbits de treball fonamentals en la seva formació com a persones. Volem que durant la vostra estada a la nostra escola se'ls proporcionin totes les eines i habilitats necessàries perquè puguin viure amb èxit en un món globalitzat.

El nostre projecte educatiu té una visió internacional clara. En totes les etapes educatives tenim com a objectiu ampliar l'experiència educativa dels alumnes i incentivar-los a posar en pràctica els seus coneixements i comprensió, treballant sobre els processos i no només sobre els continguts.

Volem que els nostres estudiants siguin ciutadans del món oberts al canvi i per això fomentem la participació activa en diversos programes internacionals per tal de potenciar al màxim la seva mobilitat a l'estranger i el treball cooperatiu amb estudiants d'altres països. A nivell lingüístic són molts els alumnes que cada curs superen satisfactòriament les proves externes de les diferents llengües estrangeres del centre.

L´esport, l´educació musical, l´art, són àrees fonamentals en la nostra visió global de l´educació. Totes ajuden a fixar pautes de comportament social i rendiment acadèmic: respecte, tolerància, esforç, responsabilitat i compromís social.

L'extraordinari equip humà que forma Agora Barcelona International School garanteix l'èxit del nostre model educatiu. Tots els membres de l'equip treballem dia a dia per aconseguir el millor de cadascun dels nostres alumnes.

La nostra vocació, experiència i formació permeten enriquir el nostre Projecte Educatiu i actualitzar-lo segons les necessitats i les prioritats del moment. A més, la nostra organització treballa de manera intensa en la preparació dels professors per dotar-los de la formació necessària per introduir les noves tecnologies com un recurs fonamental en les metodologies educatives més actuals, fomentant una participació més gran de l'alumnat, així com el treball cooperatiu i la personalització de laprenentatge.

En nom de tota la comunitat educativa que formem Agora Barcelona International School us dono la benvinguda a la nostra pàgina web. Desitgem que la informació que hi trobin us sigui d'utilitat i no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte i visitar la nostra escola."

Rebin una cordial salutació,

Xavi Martín
Director