Skip To Main Content

Història del col·legi

Agora Barcelona International School és un col·legi internacional privat que compta amb l’experiència d’un personal docent altament experimentat i amb una gran vocació per l’educació.

Des de l’inici del projecte l’any 2008, el principal objectiu del centre ha estat preparar els nostres estudiants per a un món globalitzat a través d’una formació acadèmica i personal que els ajudi a aconseguir el seu màxim potencial.

Esport i educació prop de Montserrat

L’any 2016 es van incorporar els cicles de Formació Professional d’Esports, amb la possibilitat d’obtenir una doble titulació integrada que inclou una certificació oficial d’anglès de Cambridge (KET, PET i First Certificate). Agora Barcelona International School és l’únic centre privat de FP d’esports i esbarjo al Baix Llobregat.

El 2017 s’incorpora al currículum el Programa de Diploma del Batxillerat Internacional (IB per les seves sigles en anglès), preparació pre-universitària líder homologada per les universitats de Catalunya i Espanya: una prestigiosa titulació que obre als nostres alumnes les portes de les universitats més importants del món i que consolida el paper del col·legi com a únic centre privat internacional de la comarca.

Com a col·legi del grup Globeducate, l’educació internacional defineix la nostra història i és un dels nostres principals valors diferencials. El prestigiós grup educatiu fomenta la cultura internacional i una mentalitat oberta, tant per als estudiants com per als professors, i els proporciona experiències úniques d’aprenentatge a nivell acadèmic i personal. Un exemple són els esdeveniments on participen els col·legis dels diferents països en un context d’esperit global i de companyonia.