Skip To Main Content

Landing Nav

Breadcrumb

Vida escolar

Agora Barcelona International School és un col·legi privat que pertany al grup internacional Globeducate. Es troba a Sant Esteve Sesrovires, a 25 kilòmetres de Barcelona, en un entorn natural que conserva tot el seu valor mediambiental. Dissenyat per aconseguir l’educació global dels nostres alumnes, amb completes instal·lacions que promouen un ambient positiu. Aquestes instal·lacions, lluminoses i versàtils, s’adapten a les necessitats dels nostres estudiants, que compten amb diferents espais al centre destinats a cada una de les activitats del programa acadèmic. Agora Barcelona International School Barcelona disposa d’àmplies aules, sales de laboratori, aules informàtiques, així com aules digitals amb els últims avenços en tecnologia; també disposa d’àrees de joc, pistes esportives exteriors i un magnífic poliesportiu amb piscina semi olímpica, el nostre “Sport Centre”, obert a pares, mares i públic extern fora de l’horari escolar.

Instal·lacions

Al col·legi Agora Barcelona International School disposem d’aules àmplies i laboratoris adaptats a totes les necessitats educatives de les diferents etapes perquè els alumnes es desenvolupin amb comoditat en un entorn favorable i dissenyat per potenciar l’aprenentatge i el seu creixement acadèmic i personal.

més informació

Serveis

Una àmplia oferta de serveis per adaptar-se a les diferents necessitats familiars i educatives: transport escolar, menjador, ampliació horària, infermeria, botiga… 

 

 
 

més informació

Extraescolars

Un programa complet d'activitats extraescolars per potenciar i reforçar les habilitats dels nostres alumnes. Una àmplia oferta que completa l'horari escolar i obre un món d'experiències als nens des de P3, gràcies a la música, l'esport, els idiomes, la cuina o la robòtica, entre moltes altres activitats.

 

més informació

Summer Camp

Oferim una gran varietat de campaments i serveis durant els mesos d'estiu amb esports, música, anglès i moltes activitats més.

 
 

més informació 

Sport Centre

El nostre «Sport Centre» amb més de 40.000 m2 d’instal·lacions és clau per a l’educació integral dels nostres alumnes, però també ofereix activitats per a adults, obertes a un públic extern i amb condicions especials per a les famílies del col·legi.

més informació

Gabinet Psicopedagògic

El nostre Gabinet Psicopedagògic treballa amb alumnes, pares i professors amb l’objectiu de tractar individualment les necessitats de cada alumne.

 

més informació