Skip To Main Content

Extraescolars

El complet programa d’activitats extraescolars d’Agora Barcelona International Schoolpotencia el desenvolupament físic, intel·lectual i social dels nostres estudiants. 

Música, esports, idiomes i robòtica complementen l’educació integral dels nens, alumnes del col·legi i externs, perquè es diverteixen mentre aprenen. 

Descarrega el catàleg

Sol·licita més informació

Esports

Gràcies al nostre completo Sport Centre, oferim un programa complet d’activitats esportives perquè els nens es desenvolupin físicament i mentalment, a la vegada que adquireixen valors com l’autoconfiança, la companyonia i el treball en equip. Els alumnes poden escollir la seva activitat preferida entre multi esport, dansa moderna, mugendo, gimnàstica rítmica, patinatge, bàsquet, futbol, natació, tennis, pàdel, voleibol i ioga.

Idiomes

L’Escola d’Idiomes facilita l’aprenentatge de llengües com l’anglès, l’alemany o el xinès a través d’una metodologia pràctica i eficient amb professorat natiu i qualificat. Els grups s’organitzen segons les competències lingüístiques de l’alumne i les seves necessitats amb cursos en grups reduïts per als més petits, joves i adults, cursos per a sèniors, activitats de conversa i lectura i també classes individuals.
 

Música

L’Escola de Música d’Agora Barcelona International School col·labora amb l’Escolania de Montserrat i està vinculada al Conservatori del Liceu de Barcelona, i segueix les eines pedagògiques, materials didàctics i criteris d’avaluació de les dues entitats. Al llarg dels diferents cursos s’obté el diploma de Nivell Bàsic (de B1 a B6) i l’Avançat, atorgats pel Conservatori del Liceu.
 

Robòtica

La robòtica és una eina que permet als nens desenvolupar les seves pròpies estratègies de coneixement cap al saber científic. L’alumne aprèn de forma pràctica, senzilla i motivadora i s’afavoreix el pensament creatiu i emprenedor. La robòtica proporciona a més un desenvolupament multidisciplinari, ja que se serveix dels recursos d’altres ciències afins com les matemàtiques, la física, la informàtica, la lògica i l’electrònica.