Skip To Main Content

Instal·lacions

Les instal·lacions d’Agora Barcelona International School es beneficien de l’entorn natural privilegiat del col·legi i estan dissenyades per cobrir totes les necessitats d’una formació integral a cadascuna de les etapes educatives i així formar persones amb afany de superació, compromís social i esperit crític, capaços dassolir lèxit acadèmic i personal.

Agora Barcelona International School disposa d’un conjunt d’instal·lacions adaptades a les necessitats de cada etapa del projecte educatiu, amb especial atenció a la música, les arts i l’esport, àrees clau per a una educació integral dels alumnes. El centre disposa d’aules, biblioteques, laboratoris i un complet «Sports Centre» amb instal·lacions per a qualsevol pràctica esportiva, com dos camps de futbol de gespa artificial, pistes de bàsquet, handbol, tennis o pàdel i una piscina semi olímpica.

Visita el nostre tour virtual

Instal·lacions esportives

A Agora Barcelona International School comptem amb un Sport Centre de més de 40.000 m² d’instal·lacions amb tots els equipaments necessaris per a la pràctica dels més diversos esports: pistes de bàsquet i handbol, pistes de tenis i de pàdel, camps de futbol de gespa artificial (futbol sala i futbol 11), piscina coberta, poliesportiu cobert, circuits de cros i mountain bike, etc., que es completen amb un servei d’atenció als pares i una cafeteria.

Les instal·lacions estan ubicades en un entorn natural molt especial, amb les muntanyes de Montserrat de fons i envoltades dels camps de Golf de Barcelona. Això afavoreix una pràctica esportiva relaxada i permet gaudir d’un entorn immillorable. 

Les instal·lacions del nostre Sport Centre estan a disposició dels nostres alumnes de Formació Professional i els cicles formatius de grau mitjà i superior d’Esport i Esbarjo que ofereix el col·legi, orientats a les noves ocupacions laborals relacionades amb les activitats físic-esportives: conducció d’activitats en un entorn natural, entrenament de futbol, salvament i socorrisme o animació d’activitats físiques i esportives.

Descobreix el nostre Sport Centre