Skip To Main Content

Serveis escolars

Amb l’objectiu de brindar als alumnes una educació integral, atendre les necessitats familiars i facilitar la conciliació entre la vida acadèmica i personal, Agora Barcelona International School disposa d’una àmplia oferta de serveis pensats per a la major comoditat de tota la comunitat escolar.

Menjador

El col·legi disposa de cuina pròpia, assessorada per un dietista, per garantir l’alimentació més adequada: menús equilibrats, saludables i nutricionals. A més, això ens permet oferir menús alternatius en funció de les edats i de les necessitats que, per prescripció mèdica o causa raonable, requereixi cada alumne.

Transport escolar

Oferim diferents rutes d’autocars des de poblacions properes al col·legi: Manresa, Igualada, Corbera, Vilafranca, Sant Feliu, Terrassa i Vallbona. Els pares que vulguin informació detallada sobre el servei de transport escolar i les seves rutes poden contactar amb el col·legi sense cap compromís.

Ampliació horària

Creiem que els col·legis hem d'entendre les necessitats de les famílies d'avui, perquè puguin compaginar harmònicament la vida familiar amb la vida educativa. És per això que, a més de l’horari habitual del centre, oferim permanències que amplien l’horari escolar, pel matí i per la tarda, perquè les famílies que ho requereixin puguin compaginar harmònicament la vida familiar amb la vida educativa.

Botiga i uniformes

Agora Barcelona International School posa a disposició dels alumnes una botiga on es poden adquirir els uniformes del col·legi, les peces esportives necessàries, els llibres de text i un gran número d’articles relacionats amb el col·legi.

Agora TALKs

Un altre dels serveis que distingeixen la proposta del nostre centre són els col·loquis: conferències, xerrades i esdeveniments que s'organitzen al llarg del curs, tant per a l'alumnat com per als pares i mares del centre.

Sport Centre: activitats i serveis

El nostre «Sport Centre» ofereix activitats per a adults, obertes a (natació, aiguagim, futbol, zumba, tennis, pàdel, etc) obertes a pares i públic extern i amb condicions especials per a les famílies del col·legi. També s’organitzen lligues de futbol per a adults dos dies a la setmana i es lloguen les instal·lacions en horari no escolar per a grups particulars o empreses: camps de futbol 7 i futbol 11, pavelló, pistes de tennis i pàdel, etc. A més, les escoles esportives de natació, futbol, tennis i pàdel estan obertes a nens que no pertanyin al col·legi.

Descobreix el nostre Sport Centre