Skip To Main Content

Sport Centre

El complet «Sport Centre» d’Agora Barcelona International School està ubicat en plena natura, dins de la Urbanització Residencial Golf Masia Bach i envoltat dels camps de Golf de Barcelona. Aquest espectacular centre esportiu amb més de 40.000 m2 d’instal·lacions és clau per a l’educació integral dels nostres alumnes, però també ofereix activitats per a adults, obertes a un públic extern i amb condicions especials per a les famílies del col·legi.

El nostre «Sport Centre» està obert de dilluns a divendres a les tardes fins a les 24.00 hores i els dissabtes i diumenges pel matí. Les activitats que ofereix són natació, aiguagim, zumba i entrenament personal. A més, les escoles esportives del centre estan obertes a joves no matriculats al col·legi, que poden assistir a classes de natació, futbol o tennis i pàdel.

Per completar l’oferta del nostre «Sport Centre», s’organitzen lligues de futbol per a adults dos dies a la setmana i es lloguen les instal·lacions en horari no escolar per a grups particulars o empreses: camps de futbol 7 i futbol 11, pavelló, pistes de tennis i pàdel, etc.