Skip To Main Content

Summer Camp

Descobreix un estiu ple d'aventures al Summer Camp amb residència de l'Agora Barcelona International School!

Submergeix-te en un món de diversió i aprenentatge amb les nostres opcions flexibles d'allotjament: Summer Camp per als qui desitgeu participar-hi durant el dia, i Boarding Summer Camp per a aquells que preferiu residir a les nostres instal·lacions. 

Esport, anglès, creativitat... una gran varietat d'activitats emocionants que us mantindran actius i en constant moviment. Consulta el nostre catàleg amb el detall d'activitats, horaris i edats per triar un campament a la teva mida.

Sol·licita més informació

Descarrega el nostre catàleg per obtenir tota la informació i assegura't el teu lloc en aquesta experiència única per viure un estiu emocionant a Barcelona!

Boarding Summer Camp: Submergeix-te en l'aventura

Estàs llest per a una experiència que mai oblidaràs? El nostre Boarding Summer Camp t'ofereix l'oportunitat de viure i aprendre en un ambient d'immersió lingüística vibrant i multicultural, en l'idioma de la teva elecció (anglès o espanyol). 

Des del matí fins a la nit, els teus fills estaran immersos en un món de diversió i aprenentatge treballant el desenvolupament d’ habilitats de pensament, recerca, socials, comunicatives i d'autogestió. Amb activitats que desperten la ment i desafien el cos, aquest campament és perfecte per a nens i nenes de 10 a 16 anys que busquen una experiència única! Del 30 de juny al 6 de juliol i del 6 al 13 de juliol, prepara't per descobrir el teu potencial!

descarrega el catàleg

Summer Camp: On la diversió mai s'acaba

El nostre Summer Camp és el lloc perfecte perquè els nens gaudeixin d'un estiu ple de rialles, amics i aventures! Des del 25 de juny fins al 25 de juliol, oferim un programa emocionant ple d'activitats que mantindran els teus petits actius i entretinguts

  • Baby Summer Camp: per a nens de 0 a 5 anys. Treballem la immersió lingüística mitjançant activitats en anglès: dansa, pintura, psicomotricitat, música, contacontes, natació...
  • Junior Summer Fun: Per a nens de 1r de Primària a 1r de Secundària. Treballem en anglès per fomentar l'idioma mitjançant activitats i jocs com esports, plàstica, creativitat, tecnologia, cuina o idiomes i moltes més activitats. 

descarrega el catàleg