Skip To Main Content

Landing Nav

Breadcrumb

Summer Camp

Agora Barcelona International School posa a la disposició dels seus alumnes una àmplia gamma de campaments i serveis durant els mesos d’estiu

Esports, música, anglès, futbol, activitats per a nadons i natació per a nens, joves o adults. Consulta el catàleg amb el detall d’activitats, horaris i edats per triar un campament a la teva mida.

Descàrrega el catàleg

Sol·licita més informació

Summer Camp Aitana Bonmati

Una experiència de futbol única per a nens i nenes que vulguin millorar les seves habilitats i sentir-se durant una setmana com a jugadores i jugadors del FCB.  No perdis l'oportunitat que els teus fills millorin el seu futbol i gaudeixin d'una experiència única amb Aitana Bonmatí al nostre Summer Camp!

descàrrega el catàleg

Summer Camp

El Summer Camp es durà a terme del 26 de juny al 27 de juliol del 2023, i comptarà amb una varietat d'activitats emocionants que mantindran els nens actius i entretinguts. Hi haurà classes d´idiomes, tallers d´art, esports, excursions i molt més. Els nens també tindran l'oportunitat de fer amics nous i compartir experiències inoblidables. 

descàrrega el catàleg

Casal d’estiu amb residència

Agora Andorra International School, situat a La Massana i part de la família Agora International School ofereix la possibilitat d´un summer camp per a alumnes d´Agora Barcelona. Allotjant-se a la residència amb tot el necessari perquè els alumnes se sentin com a casa. Els alumnes residents faran les activitats del Super Summer Camp i, a la nit, gaudiran amb jocs, festes de disfresses, sopars temàtics, barbacoes i campionats d'esports, entre d'altres, a més de conèixer Andorra.

descàrrega el catàleg